Ballingslöv

Anbefaler TRIMIT Furniture og CORNATOR

Den svenske kjøkken- & bad-giganten Ballingslöv AB anbefalerTRIMIT Furniture og CORNATOR!

Kjøkken & bad-giganten Ballingslöv valgte i 2012 at TRIMIT Furniture skulle være deres nye bransjeløsning og at CORNATOR skulle være deres nye ERP-leverandør.

Ballingslövs IT-sjef Gert Franzen forteller: ”Etter en omfattende evaluering av både system og leverandør valgte vi NAV/TRIMIT och CORNATOR som vår partner. Dette har vært et omfattende virksomhetsprosjekt som har involvert store deler av konsernet”.

Produktkunnskap og forretningsforståelse

 Ifølge Gert Franzen var én av årsakene til at valget falt på CORNATOR den inngående produktkunnskapen samt forretningsforståelsen CORNATOR udviste.

”CORNATOR har vist stor forståelse av vår virksomhett og mye god kunnskap om NAV/TRIMIT”.

Suksessfull implementering 

Hovedparten af Ballingslövs nye system er nå live og de er fullt ut tilfredse med CORNATORs innsats, som har ledet til en suksessfull implementering.

”Fire måneder etter vi har gått ”live” med systemet kan vi konstatere at dette har vært en vellykket installering og det er mye takket være et stort engasjement både fra organisasjonen og CORNATOR. Jag kan virkelig ranbefale CORNATOR som partner".

Godt samarbeid

Tommy Nielsen, som er CORNATORs prosjektleder, har vætt ansvarlig for det omfattende implementeringsprosjektet og roser både Ballingslövs team, samt sitt eget team, for det fantastiske samarbeidet.

”Arbeidet som prosjektleder på dette meget omfattende prosjektet er utrolig spendende. Noe av det mest avgjørende for om et prosjekt av denne størrelsesorden blir en suksess, er samarbeidet i ens eget team, samt det teamet kunden sammensetter. Vi har hatt et tett samarbeide med Ballingslöv, og det har kjørt riktig godt helt fra starten”.

Les mer om Ballingslöv på www.ballingslov.dk.

 

CORNATOR reference Ballingslöv har valgt CORNATOR

Vil du høre mer?

Del

TRIMIT-kunder

mode- og tekstil-kundelogoer
Møbel- og interiør-kundelogoer
Produktion- og industri-kundelogoer

Kontakt CORNATOR!