Living

  • "Vi valgte CORNATOR fordi de viste tydelig forståelse og respekt for vår businessmodell og virksomhetsdrift"

    ATC Footwear anbefaler TRIMIT Living

  • "TRIMIT Sales Agent resulterer i færre feil, bedre lagerstyring, hurtigere kundeservice og et økt salg hos DIXIE"

    DIXIE anbefaler TRIMIT Living

  • "TRIMIT Living har gitt oss et markant bedre overblikk og en mye større effektivitet i vår arbeidsprosess, slik at vi kan betjene mange flere kunder"

    Becksöndergaard anbefaler TRIMIT Living

Komplett standardløsning

TRIMIT er en integrert løsning som dekker hele verdikjeden fra design til kundeservice. Det gir dere en samlet plattform hvor tingene heter det samme, hvor alle arbeider i samme system og hvor man kan jobbe langt bedre sammen - både internt og eksternt.

Økonomistyring og PDM, lager og logistik, web og Excel. Er I ved at drukne i systemer, der ikke vil samarbejde, eller systemer, der skal opdateres hver for sig? Og mener du ligesom os at det kan gøres nemmere og bedre? Så synes vi du skal introduceres for TRIMIT.

Data skal kun tastes inn en enkelt gang og kan brukes i samtlige organisasjonens ledd, slik at dere kan foreta veloverveide beslutninger på et felles grunnlag.

Vi ser TRIMIT værdikæden som følger: TRIMIT er designet så løsningen passer til modebranchen – du behøver altså ikke tilpasse din virkelighed til systemet.


Les mer om TRIMIT Living

ERP med 4 integrerede web-portaler

TRIMIT Living løsning

Greengate valgte TRIMIT Living og CORNATOR

"...TRIMIT var den suverent beste løsningen og med CORNATORs bred erfaring, omfattende bransjekjennskap og en lang liste over referanser, var vi slettes ikke i tvil."
Flemming Nordstrand, Greengate.

Greengate valgte IT-løsning

Visste du at:

TRIMIT Living er resultatet av mer end 28 års tett kunnskaps- og erfaringsutveksling med våre kunder. Kunnskap og erfaring fra den enkelte virksomhet samles løpende opp og omsettes til funksjonalitet som stilles til rådighet for alle kunder.

Visste du at:

Vi i Cornator har mer enn 28 års erfaring innen bransje-IT, og vi vet hvordan denne løsningen kan skape verdi for din virksomhet.

Visste du at:

TRIMIT Living inkluderer en rekke bransjefokuserte portaler: TRIMIT B2B, TRIMIT Webshop, TRIMIT Sales Agent & TRIMIT Supplier Portal. Alle Portaler er fullt ut integrert i din TRIMIT-løsning. Du får oppdateret og øyeblikkelig informasjon som kun skal tastes inn én gang og herefter kan vises alle relevante steder. Du gir kunder eller leverandører bedre service ved å gi dem adgang til dine varer hele døgnet.

Les om våre portaler

BeckSöndergaard lette lenge etter et nyt IT-system og hadde egentlig satt alt i bero. Men så fant de TRIMIT - den perfekte løsningen for dem.

”Mange i moteindustrien har tatt del i utviklingen av TRIMIT Fashion, så utfordringerne i vår bransje, spesielt variantstyringen, var allerede løst. CORNATOR har også gode referanser i bransjen, og samtidig er systemet skalérbart. Det var en god dag da vi fant TRIMIT Fashion”.

Becksöndergaard

DIXIE har fått en ekstra fordel i konkurransen på motemarkedet!

”Lettere betyr i denne sammenheng færre feil, bedre lagerstyring, hurtigere kundeservice og et økt salg. DIXIE har med andre ord fått en ekstra fordel i konkurransen på motemarkedet”

Michael Resen, Sales Back-Up, DIXIE

ATC Footwear - Angulus

CORNATOR ved hvor ”skoen trykker” og dermed også, hvordan deres brancheløsning TRIMIT Fashion bedst kan understøtte ATC Footwears processer

"Vi valgte CORNATOR som leverandør primært fordi de udviste tydelig forståelse og respekt for vores forretningsmodel og virksomhedsdrift. CORNATOR formåede at udfordre os til at tænke vores nuværende arbejdsprocesser igennem og kun ændre, hvor det gav god mening for både os og TRIMIT-løsningens funktionalitet".

Læs ATC Footwear casestory

TRIMIT-kunder

mode- og tekstil-kundelogoer
Møbel- og interiør-kundelogoer
Produktion- og industri-kundelogoer

Kontakt CORNATOR!